Hallo Allemaal, 

Het nieuwe seizoen start op 4 september in Apeldoorn geniet nog even van de vakantie en van de komende mooie dagen, dan hopen wij jullie allemaal in de zaal weer te zien.

Axe 

Capoeira Workshops

Als u nog geen capoeira kent is dit de manier om voor het eerst in aanraking te komen met deze spectaculaire Braziliaanse sport. Onze workshops zijn eenvoudig en duidelijk van opzet, zodat iedereen goed mee kan doen. We beginnen de workshop met een een kleine uitleg over capoeira. Daarna volgt een kleine demonstratie zodat de deelnemers kunnen zien wat ze allemaal kunnen leren in deze workshop.

Capoeira is toegankelijk voor iedereen. Het is goed voor de gezondheid, het werkt stressverlagend, en bovendien is het een mooie sport om te zien. Hierdoor zijn onze workshops aan te raden bij diverse instellingen zoals scholen en bedrijven. Tevens zijn onze workshops zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest of andere speciale gelegenheden.

Wij zijn gewend om met verschillende doelgroepen (denk aan leeftijd, handicaps, e.a.) te werken. We kunnen jullie verzekeren dat iedereen voldaan is na het doen van onze workshop.

Capoeira Demonstraties

Bent u op zoek naar een spectaculaire en onvergetelijke show om uw feest compleet te maken, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden verschillende Capoeira demonstraties waarbij u bij aanvang van de show al direct in een tropische sfeer belandt.

Uw kunt ons boeken voor allerlei soorten evenementen, zoals culturele evenementen, bedrijfsfeestjes maar ook brengen wij de Braziliaanse sfeer bij u thuis. Oftewel voor elke gelegenheid is er een optie.

Bent U geïnteresseerd in een van onze shows neem dan contact met ons op.
U kunt vrijblijvend een offerte vragen, waarbij er op maat een demonstratie of show wordt opgesteld.

Ga naar het contactformulier op de site of mail naar: zuzucapoeira@gmail.com
U kunt ook bellen naar: 06 249 89 779.